kategóriák

Digitális pH mérő

Cikkszám: 240000099

Digitális pH mérő A termék pH mérésére szolgál 0...14 pH-jú, feszültségmentes, nem gyúlékony, ill. nem korrozív folyadékokban, automatikus hőmérséklet kompenzációt (ATC) tartalmaz. A készülék °C-ban és °F-ben is tud mérni. A termék vízálló és három ..

15 720Ft

18 580Ft (Nettó ár: 12 378Ft)

Digitális pH mérő

A termék pH mérésére szolgál 0...14 pH-jú, feszültségmentes, nem gyúlékony, ill. nem korrozív folyadékokban, automatikus hőmérséklet kompenzációt (ATC) tartalmaz. A készülék °C-ban és °F-ben is tud mérni. A termék vízálló és három pH értékhez kalibrált ( pH4.01 pH7.00 pH10.01).Automata kikapcsolás van ellátva mely 10 perc után aktiválódik. A kedvezőtlen körülmények közötti működtetés nem engedett.
Kedvezőtlen környezeti feltételek:
•    nedvesség vagy túl magas páratartalom,
•    por,
•    éghető gázok, gőzök vagy oldószerek.
A termék négy darab1,5V LR44 elemmel működik. A készüléket alávetettük EMC vizsgálatnak, és megfelel a hatályos európai irányelvek követelményeinek. A CE megfelelőséget tanúsító nyilatkozatok a gyártónál találhatók. Biztonsági és engedélyezési okokból (CE) a terméket nem szabad önkényesen átépíteni és/vagy módosítani. Az előbbiekben leírtaktól eltérő felhasználás tilos, és a termék károsodását okozhatja. Ezeken túlmenően veszélyekhez, pl. rövidzár, gyulladás, áramütés stb. vezethet. Olvassa át gondosan a használati útmutatót, és őrizze meg későbbi betekintés céljára.

Doboz tartalma
- Mérő egység, Tároló doboz
- 4 x LR44 elem

Ehhez a termékhez még nem írtak véleményt.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!